dilluns, 1 d’octubre del 2012

COMENCEM ELS CURSOSSoms octubre i. ....... arriba la tornada a la "normalitat". Tornem a les nostres cases després de les vacances, tornem als nostres treballs i els petits han tornat a l'escola i. .... El RACÓ DE LES LABORS comença les classes. Aquest octubre la escola es posa en marxa! Esperem poder compartir moltes classes amb vosaltres, compartir vivències,rialles i. .... gaudir de la il.lusió que despreneu quan confeccioneu les vostres petites obres d'art, els vostres quilts...


A patir de 1 d'octubre les classes s'imparteixen durant tots els dies de la setmana . Les classes son per ha tothom , nens i adults. 


Dilluns 
de 10 a 12h  
Patchwork i altres labors.
Dimarts
de 15 a 17h i de 17 a 19 h 
Puntes al coixì .
Dimecres 
de 10 a 12 clases de punt de mitxa o ganxet.
 i de 15 a 17h i  de 17,30 a 19,30h
 Patchwork i altres labors
Dijous de les 15 a 17 h 
Patchwork i altres labors
Divendres 
de 20 a 22h
 Patchwork i altres labors
La meva filosofia és la de facilitar l'ajust d'horaris a tota la gent que estigui interessada en rebre classes de patchwork i altres labors, pel que cada persona rep classes personalitzades, mitjançant el seu projecte.

El bloc de classes és de 2 hores a la setmana - hi ha qui ve més d'un dia - i les alumnes es van incorporant segons l'horari que més els convé. En el cas de no poder assistir a una classe, es pot recuperar un altre dia posant-se d'acord prèviament .
 

Monogràfics
Si sou un grup de persones interessades en alguna tècnica i voleu aprendre a fer alguna cosa diferent ha lo proposat, podeu posar-vos en contacte . perquè us fer un monogràfic a la vostra mida.
Properament us informem d'aquests!


Aquest octubre començaran les classes , així que a partir de aquest setembre pots passar-te per la botiga ,trucar per telèfon o enviar un mail., per preguntar per horaris, preus i tot el que t'interessi saber !!! Més informació: Angels Hugas
Telèfon ; 972 78 03 75 
elracodeleslabors@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada