dimecres, 24 d’octubre del 2012

1r videotutorial de ganxet: La cadeneta i el punt baixSegur que moltes de vosaltres heu vist el furor que està causant el ganxet últimament en el món de la moda, les manualitats i fins i tot l'art.

Aquesta tradició, que des de sempre hem vist fer a les nostres àvies s'està posant molt de moda i és que realment es poden fer autèntiques meravelles.

Llums de ganxet.

Des accessoris com bufandes i gorres o fundes per al portàtil, bijuteria, llums o els ja populars amigurumis, les figuretes de ganxet tridimensional de les que tant hem parlat. Qualsevol cosa que t'imaginis es pot fer a ganxet.Tapets de ganxet en forma de flor .
                                               Amigurumis Si porteu temps pensant que us agradaria aprendre esteu de sort perquè avui comencem una sèrie de videotutorials on anem a ensenyar des del punt més bàsic fins a punts més avançats i ornamentals. Així podreu anar aprenent de mica en mica i practicar a casa al vostre ritme.
Comencem amb el primer videotutorial dedicat al ganxet. En aquest capítol aprendrem a fer la cadeneta i el punt baix, els dos punts més bàsics i imprescindibles.

(Avís: els vídeos no tenen so, no és que s'hagin espatllat vostres altaveus!)

Com fer la cadeneta:

La majoria de treballs en ganxet s'inicien així.
http://www.youtube.com/watch?v=89rssGmTz3Y&feature=youtu.be

Quan hagis practicat diversos metres de cadeneta pots començar amb el punt baix.
Com fer el punt baix:

(Aquest punt és el que s'usa sempre en els amigurumis.)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_jb2wA1CbUo


Material que aneu a necessitar:

- 1 ganxet (per exemple pot ser del nombre 3)
- 1 cabdell de fil Natura Just Cotton

(100% cotó i fresquet amb vista a la primavera i estiu),
el color que més us agradi.

Com sempre diem, l'important, com en tot, és practicar. Com més practiquis més regular i bonica quedarà la tasca. Si no surt a la primera, sortirà a la segona i sinó a la tercera.

Ja veureu com quan li pillis el truc us convertireu en veritables addictes ...


El ganxet és una activitat que per a moltes persones és relaxant, manté el cap ocupat i et fa oblidar d'altres problemes de la vida diària. A més de la satisfacció d'haver realitzat alguna cosa amb les teves pròpies mans, únic i irrepetible.

En el proper capítol veurem el punt alt i el punt mitjà alt.

Que us ho passeu molt bé amb les vostres primeres cadenetes!

Aquesta informació ens l'ha cedit DMC esperem que us hagi agradat.

1 comentari:

  1. Hola, Àngels! Com tu dius, el ganxet és addictiu, jo he començat fa poc, però de moment m'hi estic aficionant bastant... M'apunto la idea de les làmpares, que m'han agradat molt!

    ResponElimina