dissabte, 1 de maig del 2010

Tic, toc ...,

Aquí teníu ...,un rellotge per agulles!
Per fer-ne un, aquest es el material necessari.

2 cercles, que medeixen 8 cm amb feltre de colors .1 cercle, de 5.5cm de color crema ,1 tira de roba de 3 cm d'ample i de llargada suficient per embolicar al voltant del canell, amb un marge de costura ,1 tira de feltre de la mateixa mida de la roba , uns petis botons per brodar al costat i al centre ,un boto gran,petita quantitat de farciment de floca , per poder punxar-hi agulles , agulles de cosir, tisores, fil torçal, màquina de cosir (opcional)

En primer lloc, prendre les tires de tela i feltre, poseu els costats del revés, col.loqueu amb agulles i cosir a tot el perímetre de la vora en punt de fistó.


Agafeu un dels cercles de feltre de colors, i talla dos tallets, 3 cm de llarg paral.lels separats una mica. Passeu la corretja per dins, assegurant-se que el cercle de feltre és cap amunt, i la corretja té el costat de la tela cap avall. Establiu la corretja en el seu lloc amb unes quantes puntades. Guarda, mentre es treballa en l'esfera del rellotge.

A continuació, brodem els números de l'esfera del rellotge, ja sigui a mà o pots fer-ho amb acotxat lliure en una màquina de cosir.


Ara, tornem a la peça de la corretja i mantenir-la costat de la roba per dalt,agafar l'altre cercle de feltre de colors, a la part superior del primer cercle de feltre, amb puntada  de fistó, tot el voltant per unir als dos junts,. Una cop estigueu satisfets amb la forma, seguir cosint per tancar. Col.loqueu les agulles del rellotge amb unes quantes puntades rectes a l'atzar - Afegir a la dreta, dos petits botons, un a sobre l'altre. Cosir en un altre botó central a l'esfera del rellotge, i brodar a les agulles del rellotge.

Prova  la corretja al voltant del canell, i marca on ha d'anar cordat, posar-hi uns automatics i , afegiu un botó a la part exterior de la corretja, encara que aixó és purament per a la decoració i ja està!.

3 comentaris:

 1. OH!!
  Que maco!! I que ben explicat! Ja tinc ganes de renovar el meu coixinet portatil, el meu és un anell, i aquesta idea es perfecte!
  Moltes gracies!
  Fins aviat! (Ens veuren al juny)
  Raquel

  ResponElimina
 2. que original! m'ha agradat molt!
  salutacions
  Mariàngels

  ResponElimina
 3. Hola, son todos unos tutoriales preciosos.
  saludos
  Josefina
  tijerasycuchara.wordpress.com

  ResponElimina