diumenge, 24 de gener del 2010

Exposició de casetes

PARTICIPA ! Dos regals per partida doble

El Racó de les Labors col.labora amb., Tenim una proposta ! que organitça l'Associació Labors de l'Empordà

EXPOSICIÓ DE CASETES


Qui tingui feta la caseta o casetes dels mocadors ens pot enviar la imatge amb el nom de l'autor al Email : laborsemporda@gmail.com i la exposaran en el Bloc de http://laborsemporda.blogspot.com . Entra a un sorteig, que dependrà dels comentaris revuts dels visitants,cada caseta tindra un nùmero i el guanyador l'osequierm amb amb un lot de materials de labors , els que deixen els comentaris i son seguidors de aquets blog també s'emporten regal .

( El sorteig serà el 1 de Març ,quant més aviat participis més possibilitats tens .)

1 comentari:

  1. No puc més que ser agraïda i deixar el meu comentàri testimonial: vaig participar en aquest concurs tane simpàtic de casetes de mocadors i... no vaig ser l'afortunada guanyadora del concurs... però sí del SORTEIG !!!! i a la Fira de Sitges, un lloc ben emblemàtic del Patchwork, el grup de les Labors de l'Empordà, em van fer entrega del premi: un LOT FANTÀSTIC ple de cosetes, robetes i fils per fer labors !!! el tinc fotografiat en una entrada en el meu blog per qui el vulgui veure: http://elraconetdelanuna.blogspot.com/

    Moltes gràcies us estic molt agraïda !!!

    Petonets
    Nuna

    ResponElimina