dilluns, 24 d’agost del 2009

Festival de Patchwork * Birminghan *

El dijous 20 d’Agost vaig agafar l’avió i cap a Birmingham ha visitar el festival de Patchwork , on vaig poder gaudir de una gran exposició amb uns treballs fantàstics i també amb vaig retrobar amb una prestigiosa professora de patchwork Jenny Bowker on hi havia fet un curs amb ella .

Al espai firal tenia una galeria muntada amb alguns del seus millors treballs www.jennybowker.com que vaig poder novament disfrutar, Al festival van organitzar 75 cursos diferents i també hi havia uns 250 stans per comprar .

Res que m’ho vaig pesar molt bé, i també vaig gaudir de una part de Anglaterra juntament amb en Narcís el meu Marit i el meu fill petit l’Adrià.

Aquí teniu algunes imatges dels treballs que més m’ha van agradar.

CIMG0060
CIMG0065CIMG0077 CIMG0069 CIMG0067Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada